Prijava na newsletter

VW banneri 4plus akumulator 480x369

akumulator 

Dovoljno energije

 

Akumulator je glavni izvor energije za pokretanje motora. Kemijski procesi koji se događaju unutar akumulatora omogućavaju mu da isporuči dovoljno energije ali mu također i skraćuju životni vijek.
Sa svakom novom generacijom vozila povećava se broj električnih i kontrolnih uređaja. Poboljšanja poput sustava pomoći vozačima omogućavaju sigurniju i ugodniju vožnju, ali i postavljaju sve veće zahtjeve pred akumulator.

 

Volkswagen originalni akumulatori posebno su dizajnirani kako bi zadovoljili zahtjeve povećane potrošnje električne energije u vozilu.

akumulator2

Test akumulatora

 

Njemačka firma “FAKT”, specijalizirana za ispitivanja automobilskih dijelova, testirala je akumulatore renomiranih proizvođača.

 

 

 


Ukupni pobjednik testa je Volkswagen originalni akumulator.

 

 

Fakt logo

 

 

 
akumulator3
akumulator4

Besplatna provjera stanja akumulatora

Kako ne biste imali problema sa paljenjem, provjerite stanje akumulatora u ovlaštenom Volkswagen servisu® i ako je potrebno zamijenite ga po povoljnim cijenama.

 

rezervirajte termin

Pratite nas na Facebooku   Pratite Porsche Croatia na Youtube kanalu   Pratite nas na Facebooku i YouTube kanalu

Ova stranica koristi kolačiće.

Upotrebljavamo kolačiće u svrhu upravljanja internetskom stranicom, poboljšanja njezine prilagođenosti za korisnike, analize statističkih podataka o korisnicima te za objavljivanje odgovarajućih promidžbenih sadržaja. Ako želite saznati detaljnije informacije o korištenju kolačića, kliknite ovdje.

Prihvaćam