Prijava na newsletter

mobilno jamstvo

Pravo na besplatnu uslugu mobilnog jamstva nakon primopredajnog servisa vozila ostvarujete servisnim pregledima i održavanjem Vašeg vozila u ovlaštenom Volkswagen servisu® (svaki inspekcijski servis mora biti potvrđen potpisom i žigom ovlaštenog servisnog partnera).  Mobilno jamstvo se odnosi na vozila koja su zbog tehničkog defekta, a uzrok kojega nije greška korisnika vozila ili vanjski utjecaj na vozilo, ostala nepokretna na cesti (smatra se da je vozilo nepokretno kada je nemoguće odvesti se istim u najbliži ovlašteni servis ili ukoliko prema uputama proizvođača nije dozvoljen nastavak vožnje). 

 mobilno jamstvo1

 

Ograničenje mobilnog jamstva i gubitak prava iz mobilnog jamstva

 

Ako Vaše vozilo ima pravo na mobilno jamstvo i ako se zateknete u državi gdje nema organiziranog nacionalnog mobilnog jamstva, sami snosite nastale troškove. Te troškove će Vam nadoknaditi Vaš ovlašteni Volkswagen servis® u Republici Hrvatskoj (uz predočenje radnog naloga, svih računa, a prema važećim uvjetima mobilnog jamstva opisanima ranije), koji je vlasnik zadnjeg važećeg pečata mobilnog jamstva u Planu održavanja.

Ako se zateknete u državi gdje postoji organizirano mobilno jamstvo, sve troškove prema važećim uvjetima mobilnog jamstva snosi ovlašteni Volkswagen servis® u toj državi.
Prema uvjetima mobilnog jamstva moguće je koristiti samo jednu od navedenih usluga (isključena je npr. kombinacija zamjenskog vozila i smještaja u hotel).


Mobilno jamstvo ne uključuje troškove popravka vozila.


Pravo na besplatnu uslugu mobilnog jamstva ne možete ostvariti ako je nepokretnost Vašeg vozila nastupila zbog uzroka koji su jamstvenim listom predviđeni kao razlog za ograničenje ili gubitak prava iz jamstva (prema točki 5. jamstvenog lista).

U slučaju da nemate pravo na besplatnu uslugu mobilnog jamstva, prema Vašoj želji ovlašteni Volkswagen servis® će Vam navedene usluge organizirati, ali u tom slučaju sami snosite nastale troškove.

Usluge Mobilnog jamstva

Pomoć na cesti
U slučaju potrebe naša stručna ekipa će u najkraćem mogućem vremenu zbrinuti Vas i Vaše vozilo na licu mjesta. Mobilno jamstvo pokriva trošak izlaska stručne ekipe.


Vuča vozila

Ako Vaše vozilo nije moguće osposobiti na licu mjesta, osigurat ćemo Vam besplatan prijevoz za Vas i Vaše vozilo do najbližeg ovlaštenog Volkswagen servisa®.


Zamjenska mobilnost

Ukoliko se Vaše vozilo radi otklanjanja kvara mora zadržati u ovlaštenom Volkswagen servisu® dulje od tri sata, organizirat će Vam se korištenje jedne od sljedećih usluga (Napomena: razdoblje od tri sata započinje dolaskom nepokretnog vozila u ovlašteni Volkswagen servis®):


1. Zamjensko vozilo

Ukoliko želite možete koristiti besplatno zamjensko vozilo dok se na Vašem vozilu ne otkloni tehnički defekt (najviše do 3 dana). Mobilnim jamstvom nisu pokriveni troškovi goriva i cestarine, prometnih i parkirnih prekršaja kao ni drugi troškovi napravljeni u svrhu nastavka Vašeg putovanja. Kategoriju i vrstu zamjenskog vozila odabire ovlašteni Volkswagen servis® ovisno o raspoloživosti vozila.


2. Hotel

Ukoliko ste udaljeni više od 80 km od mjesta prebivališta i želite pričekati osposobljavanje Vašeg vozila, Vi i Vaši suputnici imate pravo na jedno noćenje u obližnjem hotelu.


3. Ostala prijevozna sredstva

Ukoliko želite nastaviti Vaše putovanje alternativnim oblicima prijevoza možemo Vam ponuditi besplatan prijevoz taxi službom (do iznosa od 300,00 kn), vlakom, autobusom ili brodom.

mobilno jamstvo2mobilno jamstvo3

VW  Proljece Oprema

Ponuda originalne dodatne opreme

saznajte više

VW servisni paketi proljece

Aktualni servisni paketi

saznajte više

VW Banneri Prijava za newletter

Želim primati informacije iz servisa

prijavite se

VW Banneri Servisi 225x107

Volkswagen servis

pronađite najbliži servis

 

VW Videoteka BANNER 2015

Videoteka

pogledajte

VW Banneri PregledVozila 225x107

Detaljni pregled vozila za 1kn

rezervirajte termin

besplatni-pregled-akumulatora

Besplatni pregled akumulatora

rezervirajte termin

VW Banneri lampice 225x107

Saznajte značenje signalnih lampica

saznajte više

 

Pratite nas na Facebooku   Pratite Porsche Croatia na Youtube kanalu   Pratite nas na Facebooku i YouTube kanalu