Prijava na newsletter

VW banneri mobilno 480x369

Od 00:00 do 24:00, 365 dana u godini
 
Pravo na besplatnu uslugu mobilnog jamstva nakon primopredajnog servisa vozila zadržavate redovitim servisnim pregledima i održavanjem Vašeg vozila u ovlaštenom Volkswagen servisu®(svaki inspekcijski servis mora biti potvrđen potpisom i žigom ovlaštenog servisnog partnera).
 
Mobilno jamstvo se odnosi na vozila koja su zbog tehničkog defekta, a uzrok kojega nije  greška korisnika vozila ili vanjski utjecaj na vozilo, ostala nepokretna na cesti (smatra se da je vozilo nepokretno kada je nemoguće odvesti se istim u najbliži ovlašteni servis ili ukoliko prema uputama proizvođača nije dozvoljen nastavak vožnje).
 
karta europe
 
Ukoliko se nađete izvan Hrvatske:
 

 

Usluge Mobilnog jamstva

Pomoć na cesti
U slučaju potrebe naša stručna ekipa će u najkraćem mogućem vremenu zbrinuti Vas i Vaše vozilo na licu mjesta. Mobilno jamstvo pokriva trošak izlaska stručne ekipe.


Vuča vozila

Ako Vaše vozilo nije moguće osposobiti na licu mjesta, osigurat ćemo Vam besplatan prijevoz za Vas i Vaše vozilo do najbližeg ovlaštenog Volkswagen servisa®.


Zamjenska mobilnost

Ukoliko se Vaše vozilo radi otklanjanja kvara mora zadržati u ovlaštenom Volkswagen servisu® dulje od tri sata, organizirat će Vam se korištenje jedne od sljedećih usluga (Napomena: razdoblje od tri sata započinje dolaskom nepokretnog vozila u ovlašteni Volkswagen servis®):


1. Zamjensko vozilo

Ukoliko želite možete koristiti besplatno zamjensko vozilo dok se na Vašem vozilu ne otkloni tehnički defekt (najviše do 3 dana). Mobilnim jamstvom nisu pokriveni troškovi goriva i cestarine, prometnih i parkirnih prekršaja kao ni drugi troškovi napravljeni u svrhu nastavka Vašeg putovanja. Kategoriju i vrstu zamjenskog vozila odabire ovlašteni Volkswagen servis® ovisno o raspoloživosti vozila.


2. Hotel

Ukoliko ste udaljeni više od 80 km od mjesta prebivališta i želite pričekati osposobljavanje Vašeg vozila, Vi i Vaši suputnici imate pravo na jedno noćenje u obližnjem hotelu.


3. Ostala prijevozna sredstva

Ukoliko želite nastaviti Vaše putovanje alternativnim oblicima prijevoza možemo Vam ponuditi besplatan prijevoz taxi službom (do iznosa od 300,00 kn), vlakom, autobusom ili brodom.

 

Zovi 0800 1 987

Pratite nas na Facebooku   Pratite Porsche Croatia na Youtube kanalu   Pratite nas na Facebooku i YouTube kanalu